Produk / Desain Industri

Tambih deui

Tentang Kami

Duoduo International Development Co., Ltd. didirikan di 2013.

Kami ngahususkeun dina manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa koper kareta, troli, balanja, mobil datar datar, kendaraan berkebun multi-séri sareng séri sanés, langkung ti 100 jinis produk. Perusahaan ngembangkeun produk anyar pikeun nyugemakeun paménta pasar unggal taun.

Kami gaduh garis stamping, garis pipa, lenturan garis, garis cetakan suntikan, garis perawatan permukaan, garis pamasangan, garis uji sareng garis produksi profésional ayeuna ayeuna.

Aplikasi produk

Tambih deui