Produk / Desain Industri

Tambih deui

Tentang Kami

Duoduo International Development Co., Ltd. diadegkeun dina 2013.

Kami specializes di manufaktur sarta ngadistribusikaeun rupa-rupa carts bagasi, trolleys, carts balanja, carts datar-panel, kandaraan ngebon multi-tujuan jeung séri séjén, leuwih ti 100 rupa produk.Pausahaan ngembangkeun produk anyar pikeun nyugemakeun paménta pasar unggal taun.

Simkuring gaduh stamping garis, garis las, bending garis, suntik molding garis, garis perlakuan permukaan, garis assembly, garis nguji sarta garis produksi profésional séjén ayeuna.

aplikasi produk

Tambih deui