Tentang Kami

Profil Perusahaan

Duoduo International Development Co, Ltd didirikan taun 2013. Kami ahli khusus dina manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa koper kareta, troli, kutang balanja, kélop datar, kandaraan berkebun multi-tujuan sareng séri sanésna, langkung ti 100 jinis produk. Perusahaan ngembangkeun produk anyar pikeun nyugemakeun paménta pasar unggal taun. 

Baris Produksi

Kami gaduh garis stamping, garis pipa, lenturan garis, garis cetakan suntikan, garis perawatan permukaan, garis pamasangan, garis uji sareng garis produksi profésional ayeuna ayeuna.

Tujuan

Kami parantos kéngingkeun amanah sareng nikmat ti seueur konsumén kusabab integritas anu saé, jasa profésional sareng kontrol kualitas luhur. Tujuan jasa kami nyaéta: desain sareng pabrik standar anu standar, penampilan éndah, kualitas stabil sareng awét. Ayeuna, di Kota Perdagangan Internasional Yiwu, ibukota dunya, urang gaduh toko langsung sareng kami parantos dianugikeun judul "supplier konci" ku pasar. Kami gaduh kakuatan P&P bebas sareng tingkat jasa anu saé, wilujeng sumping babaturan ti sakumna dunya pikeun badami usaha.

Kami reueus kualitas sareng konsistensi produk sareng jasa anu disayogikeun ka para nasabah kami di dieu pikeun ngajantenkeun pangalaman balanja online anjeun anu saé. Di toko online urang, aya pilihan anu saé. Kalayan mangtaun-taun pangalaman dina hubungan langsung sareng supplier produsén urang sareng palanggan, urang sok nunjukkeun profési kami supados anjeun tiasa langkung saé nalika anjeun balanja didieu.

Sadaya pesenan dirawat kalayan perawatan anu utuh pikeun nyumponan kabutuhan. Kami ngahargaan pentingna pameseran anjeun, naha éta kami ngan ukur ngajual produk anu énggal, henteu dibuka, henteu kapayun supados langsung ngahasilkeun ti produsén urang. Palanggan kami nyangka, sareng bakal tampa nampi, produk kualitas luhur nalika mesen sareng kami. Tujuan kami nyaéta pikeun masihan konsumén ka produk anu saé dina harga anu tepat, dikirim dina waktosna.

Kami ngagaduhan tim palayanan kuat anu ngawas kana prosés penjualan. Timnya siap-siap siap sareng senang ngabantosan anjeun, ngabéréskeun mulih anjeun sareng ganti, sareng ngadangukeun keluhan anjeun. Tim layanan urang tetep ka pedoman na.

Pabrik

Sertipikat