Tentang Kami

Profil Perusahaan

DuoduoInternational Development Co., Ltd. diadegkeun dina 2013. Kami khusus dina manufaktur sareng ngadistribusikaeun rupa-rupa karanjang koper, trolleys, karanjang balanja, karanjang panel datar, kandaraan berkebun multi-tujuan sareng séri sanésna, langkung ti 100 jinis produk.Pausahaan ngembangkeun produk anyar pikeun nyugemakeun paménta pasar unggal taun.

Jalur Produksi

Simkuring gaduh stamping garis, garis las, bending garis, suntik molding garis, garis perlakuan permukaan, garis assembly, garis nguji sarta garis produksi profésional séjén ayeuna.

Tujuan

Kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng nikmat ti seueur palanggan kusabab integritas anu saé, jasa profésional sareng kontrol kualitas luhur.Tujuan jasa kami nyaéta: desain sareng pabrik standar anu luhur, penampilan anu saé, kualitas stabil sareng awét.Ayeuna, di Yiwu International Trade City, ibukota dunya, urang boga toko langsung urang jeung geus dileler judul "supplier konci" ku pasar.Kami gaduh kakuatan R&D mandiri sareng tingkat jasa anu saé, wilujeng sumping babaturan ti sakumna dunya pikeun negotiate bisnis.

Kami bangga kualitas sareng konsistensi produk sareng jasa anu disayogikeun ka para nasabah sareng kami di dieu pikeun ngajantenkeun pangalaman balanja online anjeun saé.Dina toko online kami, aya pilihan anu saé.Kalayan pangalaman mangtaun-taun dina hubungan langsung sareng supplier produsén sareng palanggan kami, kami salawasna nunjukkeun profési kami supados anjeun tiasa langkung saé nalika anjeun balanja di dieu.

Sadaya pesenan dirawat kalayan ati-ati pikeun nyumponan kabutuhan.Kami ngahargaan pentingna pameseran anjeun, naha éta ngan ukur ngajual produk anyar, henteu dibuka, henteu dianggo anu mesen kami langsung ti produsén.Palanggan kami ngarepkeun, sareng bakal salawasna nampi, produk kualitas luhur nalika mesen sareng kami.Tujuanana kami nyaéta pikeun nyayogikeun para nasabah produk anu pas dina harga anu pas, dikirimkeun dina waktosna.

Kami gaduh tim layanan palanggan anu kuat anu ngawaskeun sadaya prosés penjualan.Tim nu salawasna siap tur senang pikeun mantuan Anjeun, ngabéréskeun mulih anjeun sarta ngaganti, sarta ngadangukeun keluhan anjeun.Tim layanan kami nempel kana pedoman na.

Pabrik

微信图片_20210620125648
微信图片_20210620125725
微信图片_20210620125733
微信图片_20210620125756
微信图片_20210620125742
微信图片_20210620125752

Sertipikat

dsg