FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naha abdi tiasa nampi conto gratis kanggo uji ti perusahaan anjeun?

Sampel digolongkeun, biaya sampel sareng biaya pengiriman kedah dibayar. Sareng biaya sampingan bakal dipasihkeun ka anjeun dina jumlah kuantitas.

Naon MOQ tina produk anjeun? 

The MOQ 200 potongan

Kami hoyong nyitak logo kami dina produk. Naha anjeun tiasa ngadamelna? 

Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo sareng desain karton.

Kumaha ngeunaan waktos Pangiriman? 

20 - 30 dinten saatos nampi deposit sareng konfirmasi kana sadaya desain dumasar kana kaayaan normal.

Abdi hoyong terang cara pembayaran. 

Dasarna, cara pamayaran T / T atanapi henteu tiasa dicabut L / C di payuneun.

Naha anjeun pabrik atawa perusahaan dagang?

Qingdao Huatian Hand treuk co., Ltd. nyaeta ahli profésional pabrik tina tong kabayang, ban, produk logam, produk karét, produk plastik, pakakas kebon sareng produk aluminium ti saprak 2000.

Dupi abdi tiasa janten agén anjeun?

Tangtosna, wilujeng sumping ka jero kerjasama. Kami parantos diekspor ka dunya salami 16 taun. Kanggo detailna mangga kontak kami.

Naha sampelna sayogi?

Leres, conto sayogi kanggo anjeun pikeun nguji kualitasna.

Naha produkna tiasa dicoba sateuacan pengiriman?

Leres, sadaya produkna mumpuni sateuacan pengiriman.

Naon jaminan kualitas anjeun?

Produk kami parantos ngagaduhan Sertipikat Sistem Quality ISO9001, sareng departemén ban ngagaduhan sertipikat CCC. Sumawona seueur jinis produk anu ngagaduhan GS / TUV bijil, ISO14001, FSC.

Kami gaduh jaminan kualitas 100% pikeun konsumén. Kami bakal nanggungjawaban kanggo masalah naon waé kualitas.

Naon kauntungan anu anjeun bakal bawa?

Klien anjeun wareg dina kualitas na.

Klien anjeun teruskeun pesenan.

Anjeun tiasa nampi reputasi anu hadé ti pasar anjeun sareng nampi langkung pesenan

Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang? Kami produsén nganggo pabrik kami sorangan. Q2: Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitasna?

Kami ngagaduhan tim profésional tiasa ngontrol unggal kamajuan pikeun mastikeun kualitatif Oge laporan SGS tiasa masihan cek.

Naha OEM atanapi ODM sayogi? Leres, boh OEM sareng ODM sayogi.

Kami ngagaduhan desainer profésional pikeun ngabantosan promosi merek anjeun. Q4: Naha anjeun tiasa masihan conto? Urang tiasa nyayogikeun conto.

Anjeun tiasa mesen produk upami anjeun kéngingkeun conto anu anjeun pikahoyong.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?