FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naha kuring tiasa kéngingkeun conto gratis pikeun uji ti perusahaan anjeun?

Sampel anu avialable, fee sampel jeung ongkos pengiriman barang kudu dibayar.Jeung fee sampel bakal resend ka anjeun dina urutan kuantitas.

Naon MOQ produk anjeun?

MOQ nyaéta 200 lembar

Kami hoyong nyitak Logo kami dina produk.Naha anjeun tiasa?

Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo sareng desain karton.

Kumaha ngeunaan waktos Pangiriman?

20 - 30 poé sanggeus narima deposit na konfirmasi dina sagala desain dumasar kana kaayaan normal.

Abdi hoyong terang cara Pembayaran anjeun.

Dasarna, cara pamayaran nyaéta T / T atanapi L / C irrevocable dina tetempoan.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Qingdao Huatian Hand treuk co., Ltd.nyaeta profésionalpabriktina barrows kabayang, ban, produk logam, produk karét, produk plastik, parabot kebon jeung produk aluminium saprak 2000.

Dupi abdi tiasa janten agén anjeun?

Tangtu, wilujeng sumping ka gawé babarengan jero.Kami geus diékspor ka dunya pikeun 16 taun.Pikeun detil mangga ngahubungan kami.

Dupi sampel sadia?

Sumuhun, sampel sadia pikeun anjeun nguji kualitas.

Naha produk diuji sateuacan dikirim?

Leres, sadaya produk mumpuni sateuacan dikirim.

Naon jaminan kualitas anjeun?

Produk kami parantos kéngingkeun Sertipikat Sistem Kualitas ISO9001, sareng departemén ban parantos nampi Sertipikat CCC.Leuwih ti éta, loba rupa produk geus kaala GS / TUV bijil, ISO14001, FSC.

Kami gaduh jaminan kualitas 100% ka konsumén.Urang bakal nanggungjawaban kanggo sagala masalah kualitas.

Naon kauntungan anu anjeun badé bawa?

klien anjeun wareg kana kualitas.

klien anjeun nuluykeun pesenan.

Anjeun tiasa nampi reputasi anu saé tina pasar anjeun sareng nampi langkung seueur pesenan

Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang? Kami mangrupikeun produsén sareng pabrik kami nyalira.Q2: Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitas?

Simkuring gaduh tim profésional bisa ngadalikeun unggal kamajuan pikeun mastikeun qualit Ogé laporan test SGS bisa ditawarkeun pikeun dipariksa.

Dupi OEM atanapi ODM sadia? Leres, duanana OEM na ODM sadia.

Kami ngagaduhan desainer profésional pikeun ngabantosan promosi merek anjeun.Q4: Dupi anjeun nyadiakeun sampel? Urang bisa nyadiakeun sampel.

Anjeun tiasa mesen produk upami anjeun ngarasa sampelna anu anjeun pikahoyong.

Rék gawé bareng jeung urang?