Tret bagasi troli DX3012

Katerangan Singkat:

Item No.:DX3012

Ukuran dibuka: 51 × 48.5x107CM

Ukuran tikét: 48.5x81x6.5CM

Ukuran platform: 48.5x35CM

Ukuran roda: Φ170mm 

Kelir: kulawu & Hideung

Bahan: Logam & Plastik

Kamampuh: 120KGS

Pakét: 4pcs per karton

Ukuran karton: 82.5x49x20cm


Jinis Produk

Produk Tag

Éta mangrupikeun karéta koper leungeun anu beurat, rarancang anu saé sareng awét, kalayan gagang plastik tambahan, anjeun tiasa nganggo dua cara anu béda. Éta cocog pikeun dianggo dina kulawarga sareng outing. Roda sareng piring handap tiasa diropéa, anu tiasa ngajantenkeun rohangan sareng kaseueuran dina kahirupan sadinten sareng perjalanan. Éta gampang nempatkeun kana mobil urang. Plat handapna diwangun tina Aluminium, beban beurat sareng anti karat, ogé ngararancang partikel anti-slip sareng panggunaan anu langkung aman.

Lempar tangan tilas aluminium tilas dobel pikeun nanganan anu idéal pikeun padamelan anu langkung ageung anu butuhkeun treuk leungeun anu dilipil kanggo perjalanan atanapi panyimpen. Iraha anjeun kedah ngalih obyék anu ageung, beurat, treuk panangan teu ternilai - sanaos, masalah biasana nyaéta tempat nyimpen éta pas anjeun parantos salse. Éta sababna treuk panangan lipat ieu mangrupikeun ide anu saé. Nalika henteu dianggo, éta tilep kana panel kompak, janten gampang nongkrong kana témbok atanapi nyimpen dina pacilingan atanapi kalapa mobil. Ukuran padat anu kompak pas kana mobil, van, komo dina kolég. Desain Fold-up gampang ngajantenkeun fungsi sareng gampang disimpen.

Troli kelas kelas ringan ngabantosan obyék anu beurat. Simpen tonggong sareng ngalaksanakeun hal-hal nganggo alat anu leres pikeun padamelan na. Sampurna pikeun dianggo di bumi, kantor, bisnis, perjalanan atanapi balanja. Kéngingkeun dolar kasar urang sina angkat. Gunung-Éta! treuk leungeun tilep sareng dolly mangrupikeun solusi pangpentingna anjeun pikeun ngaléngkah obyek beurat. Simpen tonggong sareng ngalaksanakeun hal-hal nganggo alat anu leres pikeun padamelan na. Gandéng serbaguna ieu cocog pikeun dianggo di bumi, kantor, bisnis, perjalanan atanapi balanja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami