DuoDuo tilepan bagasi trolley DX3012 kalawan Telescoping cecekelan

Katerangan pondok:

Item No.: DX3012

Ukuran dibuka: 51 × 48,5 x 107 CM

Ukuran dilipat: 48,5 x 81 x 6,5 CM

Ukuran plat: 48,5 x 35 cm

Ukuran roda: Φ170mm

Warna: Gray & Hideung

Bahan: Logam & Plastik

Kamampuh: 120KGS

Pakét: 4pcs per karton

Ukuran karton: 82.5 x 49 x 20 cm


Rincian produk

Tag produk

Éta mangrupikeun karanjang koper anu beurat, desain anu saé sareng awét, kalayan gagang palastik tambahan, anjeun tiasa nganggo dina dua cara anu béda.Éta cocog pikeun dianggo dina kulawarga sareng jalan-jalan.Roda sareng pelat handap tiasa dilipat, anu tiasa ngahémat rohangan sareng ngagampangkeun kahirupan sareng perjalanan urang sapopoé.Gampang nempatkeun kana mobil urang.Piring handap didamel tina Aluminium, beban beurat sareng anti karat, ogé desain anti slip partikel sareng panggunaan anu langkung aman.

Aluminium tilepan bagasi treuk leungeun ganda cecekelan kalawan dicekel téh idéal pikeun jobs gedé nu merlukeun treuk leungeun nu tilepan up for keur indit atawa neundeun.Iraha wae anjeun kudu mindahkeun badag, objék beurat, mangrupa treuk leungeun invaluable - kumaha oge, masalah dawam dimana nyimpen eta mun anjeun geus rengse kalayan eta.Éta pisan sababna naha treuk leungeun tilepan ieu mangrupakeun ide nu sae.Nalika henteu dianggo, éta tilep kana panel anu kompak, janten gampang ngagantung dina témbok atanapi disimpen dina lomari atanapi kalapa mobil.Ukuran narilep kompak pas kana mobil, van, bahkan handapeun méja.Desain Fold-up anu gampang ngajantenkeun fungsina sareng gampang disimpen.

Trolley kelas industri anu hampang ngabantosan mindahkeun barang beurat.Simpen tonggong anjeun sareng bawa barang-barang nganggo alat anu pas pikeun padamelan éta.Sampurna pikeun dianggo di bumi, kantor, bisnis, perjalanan atanapi balanja.Hayu dolly kasar urang ngalakukeun ngangkat beurat.Gunung-Éta!treuk leungeun tilepan sareng Dolly mangrupikeun solusi pamungkas anjeun pikeun mindahkeun barang beurat.Simpen tonggong anjeun sareng bawa barang-barang nganggo alat anu pas pikeun padamelan éta.Gorobag serbaguna ieu sampurna pikeun dianggo di bumi, kantor, bisnis, perjalanan atanapi balanja.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami