Luncat bagasi troli DX3015

Katerangan Singkat:

Item No.:DX3015

Ukuran dibuka. 27.5x31x95CM

Ukuran Melu: 39.5x27x8.5CM

Ukuran lempeng: 27x22CM

Kamampuh: 20 KGS

Bungkusan: 10pcs per karton

Ukuran karton: 55x42x29CM

NW: 1.3KGS


Jinis Produk

Produk Tag

Mini koper gerbong, entong pisan sareng tiasa dibajak, tiasa dilebetkeun kana kantong anjeun.
Fitur:
Gaya hiasan luar canggih anu gaduh garis beresih sareng organisasi anu disumputkeun.
Larangan tali sokongan anu tiasa diatur pikeun koper sareng nyegah bergeser.
Roda terjal dirobih pikeun penanganan anu langkung hadé.
Tanggapan anu ngadukung nyangga ampir dua kali panjangna pikeun nahan seueur ukuran ukuranana anu béda.
Goréng kanggo transportasi gampang sareng neundeun. Melu pikeun neundeun rohangan anu kirang.
Jieun Tugas Gerak Gampang Anjeun: Roda terjal Oversized awét sareng super sepi anu ngajadikeun penanganan sareng ngurus mobil.
Tali Elastis: Bungee Cord anu panjang diwangun manjang panjang ampir dua kali panjang pikeun nahan seueur ukuran anu béda. Dukung tali anu cocog tiasa diatur sareng ngaleungitkeun pergeseran. Dasarna didamel tina bahan anu kuat sareng awét pikeun ngangkut barang bagasi, bungkusan, kotak.
Masih sakit teuing kargo éta beurat teuing? Masih kentel ku teuing koper dina perjalanan bisnis? Masih karasa ku repot balanja grosir? Anjeun peryogi mini mini karanjang hanca, gampang lipat sareng nempatkeun kantong anjeun.
Gumantung kana bandara sareng maskapai anu anjeun angkat, anjeun diperyogikeun pariksa koper kareta anjeun kalayan koper anjeun. Upami anjeun teu ngarencanakeun pikeun mariksa sababaraha kantong, anjeun badé mastikeun sareng maskapai anjeun naha kéngingkeun karanjang atanapi kareta henteu kéngingkeun. Pikeun ngalaksanakeun perjalanan anu saeutik rada gampang, anjeun panginten hoyong mertimbangkeun kéngingkeun karanjang bagasi anu diliputi. Barang ieu ngajantenkeun logistik tina iinditan langkung saé. Compact Cover Cart Cart Cart Sturdy, konstruksi beurat-raga, muka sareng nutup dina detik anu nyayogakeun gampang. Roda terjal dirobih pikeun ningkatkeun péngkolan pikeun Ngatur pananggalan tali koper anu tiasa diatur sareng nyegah ngagentos Aman ngangkut barang, kotak, bungkusan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami