DuoDuo Folding bagasi trolley DX3015 Lightweight Aluminium Collapsible sareng Portabel Fold Up Dolly

Katerangan pondok:

Item No.: DX3015

Ukuran Dibuka: 27,5 x 31 x 95 CM

Ukuran dilipat: 39,5 x 27,5 x 8,5 CM

Ukuran Plat : 27 x 22 cm

Kamampuh: 20 KGS

Paket: 10pcs per karton

Ukuran karton: 55 x 42 x 29 CM

NW: 1.3KGS


Rincian produk

Tag produk

Karanjang koper anu tiasa dilipat mini, hampang pisan sareng tiasa dilipat, tiasa dilebetkeun kana ransel anjeun.
Fitur:
Gaya exterior canggih nampilkeun garis beresih sareng organisasi disumputkeun.
Tali rojongan adjustable jangkar koper sarta nyegah shifting.
roda terjal oversized pikeun ningkat penanganan.
Tali dukungan manjang ampir dua kali panjangna pikeun nahan seueur beban ukuran anu béda.
Foldable pikeun gampang transportasi sareng neundeun.Foldable pikeun neundeun spasi kirang.
Ngagampangkeun Tugas Pindah Anjeun: Roda kasar anu ageung awét sareng super sepi anu ngajantenkeun penanganan sareng maneuver karanjang.
Tali elastis: Bungee Cords panjang anu diwangun dina ampir dua kali panjangna pikeun nahan seueur beban ukuran anu béda.Straps rojongan adjustable jangkar koper jeung nyegah shifting.Dasarna didamel tina bahan anu kuat sareng awét pikeun aman ngangkut koper, bungkusan, kotak.
Masih nyeri yén kargo beurat teuing?Masih kaganggu ku seueur teuing koper dina perjalanan bisnis?Masih kesel ku repot balanja sembako?Anjeun peryogi karanjang multi fungsi portabel mini ieu, gampang dilipat sareng disimpen dina ransel anjeun.
Gumantung kana bandara sareng maskapai anu anjeun angkat, anjeun panginten kedah mariksa karanjang koper sareng koper anjeun.Upami anjeun henteu ngarencanakeun mariksa kantong naon waé, anjeun badé ngonfirmasi ku maskapai anjeun naha karanjang bakal diidinan janten barang carryon atanapi henteu.Dina raraga nyieun iinditan saeutik saeutik gampang, Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun meunang karanjang bagasi tilepan.Barang-barang ieu ngajantenkeun logistik perjalanan langkung saderhana.Kompak Folding Bagasi Gorobag Kokoh, konstruksi ringan, muka sareng nutup dina sababaraha detik nyayogikeun maneuver anu gampang.Roda terjal oversized pikeun ningkat penanganan Tali rojongan adjustable jangkar koper sarta nyegah shifting Aman transports bagasi, kotak, parsél.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami