Kawajiban beurat Hand Treuk LH5002 Jeung tambahan Lempeng toe badag

Katerangan pondok:

Item No.: LH5002

Dibuka Ukuran: 51 × 55.5x127CM

Dilipat Ukuran: 30 × 55.5X100 CM

Ukuran Plat : 24,5 x 38 cm

Roda: Φ240mm

Kamampuh: 150 KGS

Bahan: Logam


Rincian produk

Tag produk

Truk tangan tugas beurat, cocog pikeun dianggo di gudang.Piringna tiasa dilipat, ogé gagang treuk tiasa disaluyukeun kana luhur sareng handap, éta tiasa ngahémat rohangan sareng ngajantenkeun genah pikeun kahirupan urang sapopoé.

Fitur:

Gampang ngalipet, gampang dianggo.

Desain cecekelan "P" nyaman.

piring toe badag tambahan.

Tugas beurat dilas pigura jeung as replaceable.

Hubs dampak tinggi sareng bantalan bal anu disegel

treuk leungeun kapasitas 150kgs ieu dirancang pikeun pamakéan sapopoé.Konstruksi kualitas luhur kalayan gauge beurat beveled toe plate nyadiakeun durability dipercaya jeung gampang loading item heavier.Treuk panangan anu merenah ieu gaduh ban karét anu mulus sareng gagang kaamanan anu ngawangun P.P-cecekelan ngamungkinkeun pikeun hiji atawa dua operasi leungeun.Cai mibanda pipah pikeun kakuatan tambahan sarta durability.Jangkungna nyayogikeun aplikasi hi-stacking anu saé.Plat toe anu lega ngamungkinkeun pikeun ngangkut barang anu langkung ageung.The hansip kabayang ngajaga beban tina ban.Ban anu tahan tusukan padet henteu pernah kempes.Powder coat finish nawarkeun durability maksimum.

Simpen tonggong anjeun nalika mindahkeun atanapi nanganan alat-alat bumi anu ageung sareng barang-barang ageung sanésna nyalira.The Munding Tools 150kgs tugas beurat treuk dolly bakal nulungan anjeun meunang kulkas, washer, sarta dryer ti tukang treuk anjeun ka imah anjeun kalawan betah.The dolly lega toe piring nu mere beban badag nyatu baja linggih dina.Desain cecekelan P merenah ngajadikeun dolly gampang cekelan jeung maneuver.The foot print lega, mere beban beurat kavling stabilitas jeung rojongan.treuk leungeun tugas beurat ieu geus diwangun pikeun panungtungan.Desainna ngagaduhan as roda anu tiasa digentos, sareng pigura dilas pipa baja diaméterna hiji inci.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami