Beurat Tugas Leungeun beurat LH5002

Katerangan Singkat:

Item No.:LH5002

Ukuran dibuka. 51 × 55.5x127CM

Ukuran tikét: 30 × 55.5X100CM

Ukuran lempeng: 24.5x38CM

Roda: Φ240mm

Kamampuh: 150 KGS

Bahan: Logam 


Jinis Produk

Produk Tag

Beurat leungeun treuk tugas, cocog pikeun di gudang. Pelat kasebut tiasa dilipat, ogé gagang treuk tiasa disaluyukeun ka luhur sareng handap, éta tiasa ngahemat rohangan sareng nyangking genah dina kahirupan sapopoé.

Fitur:

Gampang ngalipet, gampang dianggo.

Nyaman "P" gagang desain.

Pelat toe ageung ageung.

Beurat beurat dilas kerangka sareng gandar garam.

Hub dampak tinggi sareng bantalan bal disegel

Treuk leungeun 150kgs ieu dirancang pikeun panggunaan sapopoé. Konstruksi anu berkualitas tinggi sareng lempeng tonggong suku cadang anu beurat nyayogikeun daya tahan anu tiasa dipercaya sareng ngamuat barang-barang anu langkung beurat. Truk leungeun anu treuk ieu ngagaduhan ban karét anu mulus-gancang sareng gagang aman ngawangun P. P-cecekelan ngamungkinkeun pikeun hiji atanapi dua operasi leungeun. Éta ngabogaan tabung pikeun kakuatan tambahan sareng daya tahan. Jangkungna nyadiakeun aplikasi hi-tumpukan alus teuing. Plat lempeng lega ngamungkinkeun pikeun ngangkut barang bulkier langkung ageung. Pengawal roda ngajaga beban tina ban. Buktina ban bantosan padet henteu pernah rata. Kemasan jaket bubuk nawarkeun daya tahan maksimal.

Jimat pungkur nalika mindahkeun atanapi ngadamel perkakas bumi anu ageung sareng barang ageung anu nyalira. Alat Alat munding 150kgs treuk tugas beurat bakal ngabantosan anjeun nyandak kulkas, mesin cuci, sareng pengering tina tonggong treuk anjeun ka bumi kalayan betah. Plat lempeng anu ngadadak anu masihan seueur baja anu linggihna. Desainna cecekelan P anu gampang ngajantenkeun dolly gampang pikeun cekelan sareng maneuver. Juru suku lebar, masihan seueur stabilitas sareng dukungan anu beurat. Truk leungeun tugas beurat ieu parantos tos siap. Rarancang ngagaduhan gandarata roda anu tiasa digantian, sareng diaméterna pipa baja diaméter inci inci.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami