Warta

  • Era of Kartu balanja Smart

    Kalayan ngembangkeun téknologi intelijen buatan sareng édisi énggal dina industri ritel, seueur perusahaan anu parantos ngamimitian atanapi ngamangpaatkeun mobil balanja pinter. Sanaos karanjang balanja pinter ngagaduhan seueur kauntungan aplikasi, éta ogé kedah nengetan privasi sareng masalah sanésna. ...
    Maca deui
  • Karanjang balanja multi-tujuan, Anjeun pantes

    Gorobag balanja multi tujuan, kapasitas ageung, tiasa duanana linggih sareng lipat, leres pisan ku palanggan. Kalayan perbaikan standar hirup, syarat jalma pikeun kualitas kahirupan ogé beuki luhur, anu ogé ageung p ...
    Maca deui
  • Kumaha Nganggo Balanja Balanja Sareng Balanja Balanja

    Kalayan kamajuan masarakat, kahirupan urang beuki gampang. Upami anjeun hoyong mésér sayuran, bubuahan, suplai cuci sareng kaperluan sapopoé anu sanés, anjeun tiasa méréskeun sagala masalah ku jalan ka pasar supermarkét. Tapi anjeun terang? Pasar supermarkét saleresna mangrupikeun sumber baktéri super-ageung ...
    Maca deui