Warta

  • Urang neruskeun gawé

    Toko kami di Yiwu China Commodities City dibuka ayeuna.Kami ngantosan anjeun di toko kami.Jeung pabrik urang bakal neruskeun gawe dina Feb.16th.Ayeuna hayu atuh ngenalkeun langkung seueur ngeunaan Yiwu China Commodities City: Yiwu China Commodities City, linggih di Yiwu of Zhejiang saprak 1982, nyertakeun ar ...
    Maca deui
  • Keep Moving In the New Year(220110)

    Tetep Pindah Dina Taun Anyar (220110)

    2022,Terus Pindahkeun 2021 mangrupikeun taun anu tangguh, ayeuna 2022 bakal datang, urang gaduh kayakinan yén urang tiasa terus ningkat dina taun ieu.Dina awal taun anyar ieu, urang geus réngsé ngembangkeun produk anyar urang, didieu anjeun tiasa ningali poto di handap ieu: torlley ieu dua fungsi, bisa dipaké salaku dua w ...
    Maca deui
  • Kami salawasna nyobian….

    Kalayan kamekaran masarakat, konsép konsumsi masarakat robih sacara tenang, nyandak karanjang Panel Datar urang contona, jalma-jalma biasa nganggap yén éta tiasa ngangkut barang, moal pernah nengetan naha éta cukup saé, ogé henteu paduli naha éta roda gerobak ribut pisan....
    Maca deui
  • Do our best in 2021

    Laksanakeun anu pangsaéna dina 2021

    2021 mangrupikeun taun anu tangguh.Pangaruh COVID-19 di sababaraha nagara terus, sareng penjualan di sababaraha industri turun.Dipangaruhan ku inflasi global, bahan baku beusi naék langkung ti 40% sareng aluminium ampir 50%.Harga bahan bantu anu sanés, sapertos karton, kaset ...
    Maca deui
  • Jaman karanjang balanja pinter

    Kalayan pamekaran téknologi intelijen buatan sareng parobihan énggal dina industri ritel, seueur perusahaan parantos ngamimitian ngembangkeun atanapi nganggo karanjang balanja pinter.Sanaos karanjang balanja pinter ngagaduhan seueur kauntungan aplikasi, éta ogé kedah nengetan privasi sareng masalah sanésna....
    Maca deui
  • Karanjang balanja serbaguna, Anjeun Pantes Éta

    Karanjang balanja serbaguna, kapasitas badag, duanana bisa diuk na melu, deeply dipikacinta ku konsumén!Kalayan ningkatna standar hirup, sarat jalma pikeun kualitas kahirupan ogé beuki luhur, anu ogé ...
    Maca deui
  • Kumaha Nganggo Karanjang Balanja sareng Gorobag Balanja anu leres

    Ku kamajuan masarakat, kahirupan urang beuki merenah.Upami anjeun hoyong mésér sayuran, bubuahan, suplai cuci sareng kabutuhan sapopoé anu sanés, anjeun tiasa ngabéréskeun sagala masalah ku angkat ka supermarkét pikeun bunderan.Tapi anjeun terang?Supermarket saleresna mangrupikeun sumber baktéri anu ageung pisan ...
    Maca deui