Karanjang balanja multi-tujuan, Anjeun pantes

Gorobag balanja multi tujuan, kapasitas ageung, tiasa duanana linggih sareng lipat, leres pisan ku palanggan.

Kalayan perbaikan standar kahirupan, syarat masarakat pikeun kualitas kahirupan ogé beuki luhur, anu ogé ningkatkeun tingkat konsumsi. Jalma-jalma angkat ka supermarkét ka toko, nuju ka pasar grosér kanggo ngagaleuh tuangeun, sareng ngagaleuh barang sakaligus. Janten pertanyaanna, kumaha carana ngalih barang-barang ieu ka mobil anjeun? Nyatana, éta henteu sesah. Urang ngan peryogi karanjang balanja pikeun méréskeun masalah ieu gampang, sareng éta ogé ngaronjatkeun kesenangan balanja urang!

Dinten ayeuna kuring bakal ngabagikeun ka anjeun karanjang balanja multi tujuan anu tiasa calik sareng lipat sareng ngagaduhan kapasitas anu ageung, anu populer pisan diantara para palanggan. Saban kulawarga pantes ngagaduhan karanjang balanja anu énggal sareng praktis, pasti asistén katuhu anjeun pikeun balanja.

Ningali éta? Kitu gampil pisan kanggo ngalipet, tilep gancang dina 5 detik, karanjang balanja na dilipet leutik, henteu nyandak ruang, sareng gampang diangkut! Henteu ngan ukur éta, karanjang balanja ieu ogé tiasa dianggo janten kotak panyimpenan, nempatkeun uas ka handap, kotak panyimpen tiasa gampil nempatkeun kana batang mobil urang, supados mobil mobil anjeun henteu parah deui. Dua roda universal ditambah kana hareupeun karanjang balanja, ku kituna urang tiasa nyorong sareng narik éta pikeun langkung gampang. Tangtosna, urang henteu kedah hariwang ngeunaan karanjang balanja gulung ka handap lamping nalika turun. Mobil kami ngagaduhan desain rem, punten tingali gambar di handap ieu:


Waktu pos: Jul-20-2020