Era of Kartu balanja Smart

Kalayan ngembangkeun téknologi intelijen buatan sareng édisi énggal dina industri ritel, seueur perusahaan anu parantos ngamimitian atanapi ngamangpaatkeun mobil balanja pinter. Sanaos karanjang balanja pinter ngagaduhan seueur kauntungan aplikasi, éta ogé kedah nengetan privasi sareng masalah sanésna.

Dina taun-taun ayeuna, téknologi inpormasi generasi anyar sapertos intelijen buatan sareng Internet of Things parantos maju sacara gancang, sareng format ékonomi anyar sapertos e-commerce parantos najis, nyetir parobahan dina sababaraha industri. Ayeuna, supados tetep aya énggal-énggal di pasar sareng nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun para nasabah, seueur perusahaan anu parantos ngamimitian ngagunakeun jero diajar, biometrika, visi mesin, sensor sareng téknologi sanésna pikeun ngembangkeun karton balanja pinter.

Walmart balanja balanja

Salaku raksasa ritel global, Wal-Mart nempelkeun pentingna pikeun ngamajukeun paningkatan palayanan liwat téknologi. Sateuacanna, Walmart ngalamar patén kanggo karanjang balanja anu pinter. Numutkeun patén, Gorobag balanja Walmart Smart tiasa ngawas tingkat jantung nasabah sareng suhu awak dina waktos nyata, ogé kakuatan nyekel cecekelan cross tina karanjang balanja, waktos cengkraman sateuacana, bahkan laju na éta karanjang balanja.

Wal-Mart percaya yén nalika karanjang balanja pinter dianggo, éta bakal mendakan pangalaman palayanan anu langkung saé pikeun konsumén. Contona, dumasar kana inpormasi eupan balik tina karanjang balanja pinter, Wal-Mart tiasa ngirim karyawan pikeun ngabantosan manula atanapi penderita anu tiasa aya dina kasulitan. Salaku tambahan, karanjang balanja ogé tiasa dihubungkeun ka APP calakan pikeun ngalacak konsumsi kalori sareng data kaséhatan sanés.

Kiwari, karanjang balanja pinter Volvo masih dina tahap patén. Upami asup kana pasar di hareup, dipiharep bakal mendakan sababaraha kauntungan pikeun bisnis pamasaran na. Tapi, para insider industri nyarios yén karanjang balanja pinter kedah ngumpulkeun seueur data, anu tiasa nyababkeun panyingkepan privasi anu henteu perlu, teras perlindungan kaamanan inpormasi kedah dilakukeun.

Toko Dunya Anyar Toko Gorobag balanja Balanja

Salian Wal-Mart, E-Mart, ranté diskon ageung milik pangecér Koréa Kidul Toko Dunya Anyar, ogé parantos ngaluarkeun kréta balanja anu pinter, anu bakal ngamimitian operasi uji coba dina mangsa ka hareup pikeun ningkatkeun daya saing luar nagri perusahaan saluran distribusi.

Numutkeun ka E-Mart, karanjang balanja pinter disebut "eli", sareng dua di antarana bakal disebarkeun dina supermarket gaya gudang di tenggara Seoul pikeun tampilan opat dinten. Kalayan bantosan sistem pangakuan, karanjang balanja calakan tiasa ngiringan para nasabah otomatis sareng ngabantosan aranjeunna milih produk. Dina waktos anu sami, para nasabah ogé tiasa mayar langsung ku kartu kiridit atanapi pamayaran mobile, sareng karanjang balanja pinter tiasa sacara otonom nangtukeun naha sadayana barang dibayar.

Gorobag balanja Super Super

Teu kawas Wal-Mart sareng Toko Dunya Anyar, Chao Hei mangrupikeun perusahaan panaliti sareng pamekaran pikeun ngembangkeun mobil balanja pinter. Dilaporkeun yén karanjang balanja pinter Super Hi, anu museurkeun kana pakampungan jasa mandiri, nganggo téknologi sapertos visi mesin, sensor, sareng diajar jero pikeun ngabéréskeun masalah antrian panjang di pasar raya.

Perusahaan nyatakeun yén ayeuna, saatos sababaraha taun panilitian sareng pamekaran sareng évisiasi, karanjang balanja pinter tiasa parantos ngenal 100.000 + SKU sareng ngalaksanakeun promosi skala ageung. Ayeuna, Super Hi Smart Shopping Cart parantos diluncurkeun di sababaraha supermarket Wumart di Beijing, sareng ngagaduhan proyék badarat di Shaanxi, Henan, Sichuan sareng tempat-tempat sanés ogé Jepang.

Kartu balanja pinter téh Saé

Pasti, sanés ngan ukur perusahaan ieu anu ngembangkeun két balanja pinter. Diusahakeun ku tingkat kecerdasan jieunan sareng ritel énggal, diperkirakeun yén beuki loba pasar umum sareng mall balanja bakal ngenalkeun produk karanjang balanja pinter dina waktosna, ku kituna nyepetkeun réalisasi komérsialisasi, ngaleungitkeun lautan biru anu gedé ieu, sareng nyiptakeun énggal anu énggal. pasar.

Pikeun perusahaan ritel, aplikasi mobil balanja pinter pasti bakal aya manéh anu nguntungkeun. Mimiti, karanjang balanja pinter sorangan mangrupikeun konsep publisitas anu saé anu tiasa ngabiayaan dividen promosi ka perusahaan; kadua, karanjang balanja pinter tiasa mendakan nasabah balanja énggal sareng ningkatkeun viskositas pangguna; kitu deui, karanjang balanja pinter tiasa nampi seueur konci pikeun Data Data anu kondusif pikeun ngahijikeun rupa-rupa sumber daya, ngirangan biaya operasi, sareng ningkatkeun kauntungan komérsial. Akhirna, karanjang balanja pinter ogé tiasa dianggo salaku platform iklan, anu henteu ukur tiasa komunikasi deui ka konsumén, tapi ogé ngahasilkeun panghasilan tambahan pikeun perusahaan.

Sadayana, panilitian sareng pamekaran mobil balanja pinter parantos janten langkung dewasa, sareng aplikasi pasar skala ageung ogé diperkirakeun. Sugan éta moal lami kanggo urang nyumponan kincir balanja pinter ieu di supermarkét sareng mall balanja, teras urang bakal tiasa ngalaman pangalaman balanja pinter.


Waktu pos: Jul-20-2020