Balanja Gorobag DG1015

Katerangan Singkat:

Item No.:DG1015

Ukuran dibuka. 49x37x101CM

Ukuran karinjang: 32x29x39.5CM

Ukuran tikét: 37x21x94CM

Pakét: 8pcs per karton

Ukuran karton: 87x42x56CM


Jinis Produk

Produk Tag

Ieu tangga naék kana karanjang balanja, éta tiasa dilipat sareng kantong, cangkang sareng tali elastis, karinjang tiasa diangkat tina pangkalan karanjang, éta tiasa dianggo dina sababaraha jinis kaayaan. Cecekelan tiasa dianggo ku dua cara. Éta enteng sareng seueur mantuan salami kahirupan anjeun.
Fitur:
Desain pendak tangga anu gampang: Tilu roda dirancang khusus pikeun kamampuan naek na tangga. Gorobag ngaluncur sareng tangga anu turun kalayan gampang. Roda alus dina terrains sapertos leutak, jukut, tangga, cobblestones, beton, sareng karikil. Roda hareup mangrupikeun kabayang universal, 360 derajat gampangna giliran.
Garapan balanja pigura anu tiasa dirobih: Bingkai tina karanjang balanja tiasa runtuh salaku angkutan barang ageung sareng beurat. Dasar gerbang utilitas ogé tilep ngamungkinkeun karanjang tiasa kirang nyandak rohangan bari disimpen.
Sababaraha langkung nganggo karanjang balanja tilepan: Mobil utilitas ieu tiasa dianggo pikeun rupa-rupa kaayaan sapertos balanja di pasar patani, pasar, bahan kadaharan, kémping, acara olahraga sareng mall. Troli ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngangkut laundry ka sareng ti laundromat sareng ngajalankeun jalan-jalan di kota. Éta kalebet salah sahiji tali bungee kanggo ageung, beban beurat. sareng tiasa nyandak beurat 110lbs nalika narik barang.
Desain unik karanjang cartop runtuh: cecekelan Collodion gaduh cengkraman anu saé pikeun ngabantosan anjeun di luhur gampang sareng henteu ditambuk nalika anjeun naék tangga. Gendong balanja kalayan kapasitas ageung 35L tiasa dipasang cai, sayuran, minyak anu sanés sareng sanésna. Bracket aloi aluminium tebal sareng aci dobel ngajadikeun karanjang balanja anu gaduh kasihatan saé sareng nguatkeun beban. Roda dibenerkeun kalayan benang henteu pageuh turun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami