Karanjang balanja DuoDuo DG1015 Kalayan 3 Roda Putar & Kantong Kanvas anu tiasa dicabut

Katerangan pondok:

Item No.: DG1015

Ukuran dibuka: 49 x 37 x 101 CM

Ukuran Karanjang: 32 x 29 x 39.5 CM

Ukuran dilipat: 37 x 21 x 94 CM

Paket: 8pcs per karton

Ukuran karton: 87 x 42 x 56 CM


Rincian produk

Tag produk

Ieu mangrupikeun karanjang balanja naék tangga, tiasa dilipat sareng nganggo kantong, kait sareng tali elastis, karanjang tiasa diangkat tina dasar karanjang, éta tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan.Cecekelan bisa dipaké dina dua cara béda.Éta hampang sareng seueur mangpaat dina kahirupan sapopoé anjeun.
Fitur:
Desain nanjak tangga gampang: Tilu roda dirancang khusus pikeun kamampuan naek tangga.Gorobag glides luhur jeung ka handap léngkah kalawan betah.Roda anu alus dina terrains kayaning leutak, jukut, tangga, cobblestones, beton, sarta gravel.Kabayang hareup mangrupakeun kabayang universal, 360 derajat gampang muterkeun.
Karanjang balanja utilitas pigura anu tiasa digulung: Pigura karanjang balanja tiasa runtuh nalika ngangkut barang ageung sareng beurat kalayan gampang.Dasar karanjang utiliti ogé ngalipet ngamungkinkeun karanjang nyandak sakedik rohangan nalika disimpen.
Sababaraha kagunaan tilepan karanjang balanja: Mobil utiliti ieu tiasa dianggo pikeun rupa-rupa kaayaan sapertos balanja di pasar tani, pasar, sembako, kémping, acara olahraga sareng mall.Trolley ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngangkut laundry ka sareng ti laundromat sareng ngajalankeun tugas di sabudeureun kota.Ieu ngawengku hiji bungee cord pikeun badag, beban beurat.sareng tiasa nyandak beurat 110lbs nalika narik barang.
Desain unik karanjang shooping collapsible: Collodion cecekelan boga cekelan kanyamanan pikeun mantuan Anjeun upstairs gampang tur euweuh bending mun anjeun nanjak tangga.The karanjang balanja kalayan kapasitas badag 35L bisa dipasang cai, sayuran, minyak plant jeung saterusna.Kandel alloy aluminium bracket jeung aci ganda ngajadikeun karanjang balanja boga alus-pilari jeung nguatkeun beban.Roda dibereskeun ku benang anu pageuh teu ragrag.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami