Karanjang balanja DuoDuo DG1026 / DG1027 sareng Roda Putar 360 °

Katerangan pondok:

Item No.: DG1026

Ukuran Dibuka: 50 x 52 x 96 CM

Ukuran Karanjang: 36 x 38 x 51 CM

Pakét: 4pcs per karton

Ukuran karton: 118 x 46 x 17 CM

Roda badag: Φ180mm

Roda leutik: Φ100mm

 

Item No.: DG1027

Ukuran Dibuka: 57 x 62 x 101 CM

Ukuran Karanjang: 40 x 46 x 60 CM

Pakét: 2pcs per karton

Ukuran Karton: 122 x 54 x 11 CM

Roda badag: Φ240mm

Roda leutik: Φ100mm


Rincian produk

Tag produk

Karanjang balanja kalayan karanjang, éta mantuan pikeun nempatkeun barang nalika anjeun balanja.Samentawis waktos, karanjang tiasa dilipat, anu ngahemat rohangan sareng ngagampangkeun pisan.Aya dua roda swivel dina hareupeun karanjang, éta tiasa ngabantosan karanjang langkung lancar.Éta mangrupikeun pembantu anu saé dina kahirupan sapopoé anjeun.

Fitur:

Tilep datar pikeun gampang disimpen dina kalapa sareng di tempat sanés.

Desain Collapsible pikeun neundeun gampang;idéal pikeun spasi leutik

Jangkungna-adjustable cecekelan jeung busa Pakem pikeun kanyamanan ditambahkeun

Konstruksi terjal pikeun durability lila-langgeng

Roda snap-on tugas beurat anu saé pikeun penduduk kota, mahasiswa sareng manula

Idéal pikeun balanja, kémping, laundry, lalampahan ka pantai ngebon sareng nu sanesna

 

Naha anjeun badé balanja, nyuci atanapi nyéépkeun sadinten di pantai, karanjang lipat Helping Hand anu tangguh ieu ngagampangkeun perjalanan.Roda swiveling beurat-tugas sareng ban karét ngagampangkeun maneuver, sareng gagang anu tiasa diatur jangkungna kalayan cengkraman busa nawiskeun kanyamanan anu langkung luhur.Gorobag lipetan ageung sareng roda sareng gagangna tilep datar ku kituna anjeun tiasa gancang sareng gampang nyimpenna di tempat anu luar biasa nalika henteu dianggo.

The Easy Wheels Mini Shopping Cart parantos janten karanjang utama industri kalayan kakuatan industri pikeun dianggo bumi.Sabot ngagolér, ku gorobag ditilepkeun.Dia masihan jumlah genah anu luar biasa dina ukuran anu kompak.Modél husus ieu hadir kalawan roda chrome-spokes asli.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami