Balanja Gorobag DG1026 / DG1027

Katerangan Singkat:

Item No.:DG1026

Ukuran dibuka. 50x52x96CM

Ukuran Basket: 36x38x51CM

Pakét: 4pcs per karton

Ukuran karton: 118x46x17CM

Roda ageung: Φ180mm

Roda Leutik: Φ100mm 

 

Item No.:DG1027

Ukuran dibuka. 57x62x101CM

Ukuran Basket: 40x46x60CM

Pakét: 2pcs per karton

Ukuran karton: 122x54x11CM

Roda ageung: Φ240mm

Roda Leutik: Φ100mm 


Jinis Produk

Produk Tag

Balanja kalayan karanjang balanja, bantosan pikeun nempatkeun barang nalika anjeun balanja. Maksudna waktos, bakulna tiasa dilipat, anu tiasa ngiritkeun rohangan sareng kaseueuran langkung saé. Aya dua roda swivel dina bagian hareup karanjang, éta tiasa ngabantosan karanjang anu langkung lancar. Ieu mangrupikeun pembantosan anu hadé dina kahirupan sapopoé.

Fitur:

 Melu datar pikeun gampang disimpen dina kalapa sareng tempat sanésna.

 Rarancang gampang bisa dirobih; idéal pikeun lolongkrang alit

Cecekelan anu tiasa dilereskeun sareng genggem busa kanggo kanyamanan tambahan

Konstruksi dirugikeun pikeun daya tahan abadi

Roda beurat-gampang gampang roda snap-on anu hadé pikeun warga kota, siswa sareng manula

Cocog pikeun balanja, kémping, cuci, perjalanan pikeun ngebon pantai sareng seueur deui

 

Naha anjeun badé balanja, nganggo cuci baju atanapi nyéépkeun sadinten di pantai, balé anu ngabantosan Hand Help Hand anu roda sareng roda ngajantenkeun perjalanan langkung gampil. Roda beurat, roda ngagancangkeun sareng ban karét ngagampangkeun obahanana, sareng cecekelan anu tiasa dilereskeun ku jangkungna buuk nawarkeun kanyamanan anu langkung luhur. Gerbang tilepan anu ageung nganggo roda sareng cecekelan tilep datar ku anjeun tiasa gancang sareng gampang nyimpen dina tempat anu saé nalika henteu dianggo.

Gampang karanjang balanja Mini Wheels mangrupikeun karanjang utama industri kalayan kakuatan industri pikeun panggunaan di bumi. Nalika ngagolér, karanjang na dilipet. Anjeunna masihan jumlah genah anu luar biasa dina ukuran kompak. Modél tinangtu ieu hadir sareng roda anu dikritik asli.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami