DuoDuo Gorobag balanja DG2035 Metal Utiliti Trolley Dolly kalawan Kursi Foldable

Katerangan pondok:

Item No.:DG-2035

Ukuran Produk : 90 x 35 x 55 CM

Ukuran Tas: 54,5 × 32,5 × 22 CM

Roda: Φ160mm

Paket: 10pcs per karton

Ukuran karton: 88 x 35 x 53 CM

Bahan tas: poliéster 600D PVC


Rincian produk

Tag produk

Karanjang balanja kalayan korsi, kualitas luhur, lightweight kalawan pigura foldable, tugas beurat showerproof tina 600D kantong lawon oxford, fashionable sarta multifungsi, éta mantuan alus dina kahirupan sapopoe anjeun.
Fitur:
Mangpaat multi-fungsi.Anggo éta salaku karanjang balanja, karanjang grosir, karanjang utiliti, karanjang lipat, sareng karanjang luar biasa sadayana dina roda kalayan sakedik atanapi henteu peryogi perakitan;Cabut kantong sareng janten boneka anu ringan anu tiasa dibawa.
Collapsable sareng Portabel.Gampang narilep dina satengah pikeun neundeun kompak nalika henteu dianggo;Simpen dina bagasi mobil anjeun, handapeun ranjang, dina lomari atanapi garasi.
Ngandung 7 compartments pikeun neundeun, nu ngawengku hiji wadah inuman, saku flap hareup, kantong jero, saku pungkur tur leuwih;Barang anjeun kamana waé.
Kawas euweuh karanjang sejen kalawan Seat on pasar, Trolley Dolly kalawan Seat ngandung bantal korsi busa padded sarta rojongan deui sangkan anjeun bisa beristirahat nalika anjeun capé.

Leisure Shopping Trolley sareng Fold Down Seat masihan pangrojong pangguna sareng rohangan panyimpen nalika leumpang, sareng nyayogikeun rohangan pikeun istirahat upami diperyogikeun.Kantong trolley lawon microfiber ukuranana ageung sareng cukup kuat pikeun nahan beurat.Upami pangguna peryogi istirahat, maka korsi lipat anu kuat aya di tukangeun walker.lawon lemes boga jumlah leutik diwangun dina flex mastikeun posisi diuk nyaman.Duanana versi roda dua sareng tilu tina Leisure Shopping Trolley sareng Fold Down Seat sayogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami