Balanja Gorobag DG2035

Katerangan Singkat:

Item No.:DG-2035

Ukuran Produk: 90x35x55CM

Ukuran Bag: 54.5 × 32.5x22CM

Roda: Φ160mm

Bungkusan: 10pcs per karton

Ukuran karton: 88x35x53CM

Bahan tas: poliéster 600D PVC


Jinis Produk

Produk Tag

Gendong balanja nganggo korsi, kualitas luhur, ringan kalayan pigura anu tiasa dilipat, tugas beurat mandi tina kantong lawon 600D oxford, modis sareng multifungsi, éta mangrupikeun pembantosan anu hadé dina kahirupan sapopoé.
Fitur:
Mangpaat Multi-Fungsi. Anggo éta janten karanjang balanja, grosir grosir, karanjang, tikét tikét, sareng karancang luar biasa dina roda tanpa sakedik anu dipasang; Kantong kantong sareng éta janten enteng anu ringan tiasa mawa.
Collapsable sareng Portabel. Gampang narepkeun handap satengah kanggo panyimpen kompak nalika henteu dianggo; Simpen dina kalapa mobil anjeun, handapeun ranjang, dina pacilingan atanapi garasi.
Ngandung 7 kompartemen kanggo neundeun, anu kalebet wadah inuman, kantong flap payun, kantong batin, kantong pungkur sareng seueur deui; Barang anjeun angkat kamana.
Teu sapertos euweuh karanjang sanés sareng Seat di pasar, Trolley Dolly sareng Kursi ngandung bantal kursi busa anu empuk sareng pangrojong deui dugi anjeun tiasa ngaso nalika anjeun bosen.

The Leisure Shopping Trolley with Fold Down Seat masihan bantosan pangguna sareng panyimpen tempat nalika leumpang, sareng nyayogikeun rohangan pikeun sésana upami diperyogikeun. Kantong troli troli microfibre béréhan dina ukuran sareng cekap pikeun beurat. Upami pangguna butuh istirahat tibatan korsi anu langkung handap tina korsi anu aya di tukangeun walker. Kain lemes boga sajumlah leutik anu diwangun dina lentur mastikeun posisi lenggah anu nyaman. Duanana versi tilu sareng tilu roda tina Leisure Shopping Trolley sareng Melu Down Seat sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami